Heeft u een herplaatser op onze website gezien die goed in uw gezinssituatie zou passen en die u graag een nieuwe kans zou willen geven? Onder aan elk artikel over herplaatsers (of, indien er meerdere updates over een herplaatser beschikbaar zijn: onder aan het artikel met de laatste update) vindt u een link naar het Reactieformulier Herplaatsing. U kunt uitsluitend reageren op onze herplaatsers door dit formulier in te vullen. Dit stelt ons in de gelegenheid om snel inzicht te krijgen in wat u de herplaatser kunt bieden. Bovendien kunnen wij dankzij het Reactieformulier Herplaatsing sneller en gemakkelijker uw gegevens communiceren met de huidige eigenaren.

Het Reactieformulier Herplaatsing is de eerste indruk die de huidige eigenaren van u en uw situatie krijgen. Zorgt u er daarom voor dat u duidelijk aangeeft wat u de herplaatser kunt bieden, wat uw ervaring is met het betreffende ras, waarom u juist voor deze herplaatser kiest, etc. U krijgt immers maar één kans voor een eerste indruk!

Vult u s.v.p. het Reactieformulier Herplaatsing volledig in! Dit is van belang zodat wij over uw gegevens beschikken en contact met u kunnen opnemen wanneer wij naar aanleiding van het Reactieformulier Herplaatsing nog vragen hebben. Onvolledig ingevulde formulieren kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

NB: U kunt uitsluitend reageren op herplaatsers in de rubrieken 'Afstandsbemiddeling' en 'Noodopvang'. Op de honden in de categorie 'Special Care' kunt u niet reageren omdat deze in principe niet meer worden herplaatst. Slechts in zeer bijzondere situaties wordt een herplaatsing overwogen voor Special Care honden, welke dan altijd onder bijzondere voorwaarden zal plaatsvinden. Draagt u onze Special Care honden een warm hart toe en wilt u ons steunen in de zorg die wij hen bieden? Uw bijdrage voor hen is zeer welkom en helpt ons om de vaak hoge (medische) kosten van hun verblijf te financieren. U kunt uw bijdrage voor één van onze Special Care honden overmaken naar NL26ABNA0567552136 t.n.v. Stichting Herplaatsing Sennenhonden "Citta von Bännlifluh" te Coevorden, o.v.v. de naam van de Special Care hond waarvoor uw bijdrage is bestemd.

 

Koop een Benno-boek en steun onze stichting!

Speciaal voor alle Berner-liefhebbers vragen wij jullie aandacht voor een uniek aanbod: in overleg met schrijfster Hermien Stok mogen wij als stichting de boeken van Benno de Berner te koop aanbieden. De verkoopprijs per boek bedraagt € 13,95 excl. verzendkosten en van elk boek dat via de stichting wordt verkocht, doneert Hermien maar liefst € 2,50 aan de stichting!

EXTRA: Hermien signeert alle boeken die via de stichting worden verkocht en wanneer je de boeken aan iemand cadeau wilt geven voor een speciale gelegenheid, dan is het zelfs mogelijk om er een persoonlijke opmerking/boodschap aan toe te voegen!

Een unieke kans dus om deze Berner-boeken te kunnen kopen! U kunt uw bestelling aan ons doorgeven door een e-mail te sturen naar: onze stichting

Benno het Bernertje

Benno het Bernertje

Benno de boevenvanger

Benno de boevenvanger

Benno en de hondendieven

Benno en de hondendieven

Benno op vakantie

Benno op vakantie

Benno en Sjanske

Benno en Sjanske